Geniet je van wandelen én koken met verse producten? Dan is dit boek voor jou!

  • Titel: Het Wildplukboek – Plukken en koken uit de natuur
  • Auteur: Ben Brumagne
  • Uitgeverij: Lannoo

Wildplukken in al z’n facetten

Wilde eetbare planten zijn fascinerend: je dwaalt door de bossen, neemt plantjes mee naar huis en kunt er heerlijke gerechten mee maken.

Ben Brumagne was met zijn bedrijf Forest To Plate een van de eersten in de Lage Landen om wildplukken op de kaart te zetten en zich heel grondig in de materie te verdiepen. Hij bundelt in dit boek niet alleen zijn plantenkennis, maar verrijkt het ook met prachtige verhalen, zijn eigen ervaringen en tal van heerlijke recepten.

Het perfecte boek voor wie de eetbare natuur beter wil leren kennen, maar ook voor doorwinterde wildplukkers.

“Een onmisbare handleiding voor iedereen die geïnteresseerd is in wildplukken”

Over de auteur

Ben Brumagne volgde de opleiding biologische landbouw en is herborist. Hij is oprichter van Forest to plate waarmee hij workshops en reizen rond wildplukken aanbiedt en lezingen geeft.

Het wildplukboek

Boek inkijken
"Dit boek is geen echte veldgids, botanische bijbel of verhalenbundel, je kunt het beter bekijken als een inspiratiebron"
- Ben Brumagne

Bron en info: Het Wildplukboek. (2025, January 28). Uitgeverij Lannoo. https://www.lannoo.be/nl/het-wildplukboek

Aantal pagina’s: 320

Verschijningsdatum: 20/03/2023

EAN: 9789401487658

Uitgever: Lannoo